Over ons

Over ons

Bikers4Safety bestaat uit een groep van ervaren motorrijders die regelmatig worden bijgeschoold op verkeerstechnisch vlak alsook op rijtechniek, en die nodige zin voor verantwoordelijkheid hebben. De veiligheid van de deelnemers, toeschouwers en onze eigen medewerkers staat centraal in ons werk.


Al onze mensen beschikken over de nodige vergunningen en attesten afgeleverd door de UCI en Belgian Cycling.

Wij kunnen tevens voorzien in de functie van regulator, timing alsook het leveren van piloten voor mediareportages.


De deelnemende motorrijders worden voor ieder evenement grondig gebrieft en krijgen alle nodige GPS-gegevens van het gebeuren.

Samen met U kunnen we naar een pasklare oplossing zoeken voor uw (sport)evenement.


Lid worden?


Ben jij iemand met een stalen ros, iemand die wielrenners enkele keren wil zien passeren, iemand die na de koers wil napraten en ’s avonds de koers op TV wil herbekijken? Dan ben jij misschien diegene die we zoeken.


Stuur ons een mailtje (info@bikers4safety.be) of vul het contactformulier in en bezorg ons je naam, telefoonnummer, type motor.

Wij contacteren u persoonlijk.


Hoe werken we?

Veiligheid dragen we hoog in het vaandel. Dat is ook onze taak.

Daarom geven wij beginners een duidelijke opleiding van wat hun taak is bij bijvoorbeeld een wielerwedstrijd. Zo weten ze wat van hen verwacht wordt tijdens een wedstrijd.


De andere leden krijgen elk jaar een korte heropfrissing met nieuwe elementen die belangrijk zijn voor ieders veiligheid. Het gaat hier dan vooral over nieuwe regels die werden opgelegd door bijvoorbeeld de UCI.Wat doen we?

Is uw organisatie op zoek naar begeleiding op een veilige en professionele wijze van een wielerwedstrijd, recreatieve toertocht ?

Dan bent u bij Bikers4Safety aan het juiste adres.

Stuur ons een mailtje of vul het contactformulier in.